I linje med vår nya atmosfär har vi skapat en fristad för tidsepokens mest lovordade och mytomspunna dryck. Här svävar själarna från storheter som Hemingway, Munch, Strindberg och Picasso. Men framför allt Van Gogh, som kallade drycken sin "gröna musa" och som, enligt sägnen, offrade en bit av sitt öra till dess ära.

Vårt breda Absintsortiment tillfredsställer alla smaker, nybörjare som konnässör, och vår passionerade personal ger dig gärna en snabbkurs i den ädla konsten att förtära "den gröna fen".

Så kom in, sätt dig ner, och låt oss ta dig till platser som du hittills bara läst om, eller sett på film.

Ensemble

PHINEAS

Gestaltas av Fillip Williams

Artist och estradör med rötter både från Sverige och USA. Efter succéshowen Rockin Burlesque 2017 gör han nu en efterlängtad comeback hos Oakleys. Med en livslång passion för underhållning började han sin scenkarriär redan som 15-åring. Under ungdomsåren blev det mycket musikal och han har setts i roller i bl.a. Fame, Hair, Hairspray och Little shop of horrors. Sedan finalplatsen i Idol 2004 har Fillip jobbat som sångare och showartist och vi har sedan dess sett honom på showscener och tv-sändningar i Sverige såväl som utomlands.

 

JENNY

Gestaltas av Julia Forsell

Med rötter från den småländska myllan började Julia sin musikaliska bana med att spela gitarr och fortsatte sedan som musikalartist i amatöruppsättningar som Oklahoma och High School Musical. Efter gymnasiet gick resan till Göteborg där hon utbildade sig till musikalartist vid Balettakademin. Trots sina relativt unga år, har vi redan sett henne i uppsättningar som Hair, La Traviata och en festkväll på Göteborgsoperan och nu senast som ”Chiffon” i Stadsteaterns uppsättning av Little shop of Horrors. Förutom musikalroller har hon också dansat på P3-guldgalan och Lotta på Liseberg samt jobbat som aktör på samma ställe.

 


CHARITY

Gestaltas av Lara Eidek

Uppvuxen i Norge började hon sin bana som musikalartist redan som barn med roller i musikaler som Annie och Oliver.  Utbildad vid IMC Academy i Sydney Australien, har hon sedan flytten till Sverige jobbat på kvarterteatern på Liseberg, på turné med melodifestivalen, som sångerska på Göteborgsoperans sommarveranda och nu senast som showartist ombord på Colorlines Color Magic.  Kanske har ni även sett henne svischa förbi i rutan på SVT när hon sjöng i reklamfilmen för Vasaloppet 2016. Det här blir andra gången vi ser Lara på Oakleys. 

 

LETTIE

Gestaltas av Maria Zeniou

Luftakrobat och multiartist som i 20 år underhållit sin publik såväl i luften som på marken. Efter att ha medverkat i flertalet produktioner på bl.a. Göteborgsoperan, Wallmans salonger, Cabaret Lorensberg och Lisebergsteatern har även sången blivit en del av den artistiska arsenalen. De kvällar vi får njuta av hennes återkomst kommer vi att få höra mycket mer av den varan.

Boka